Het verzwegen verhaal over kanker

In het verzwegen verhaal over kanker legt professor Brian Peskin de primaire oorzaak van kanker uit die Nobelprijswinnaar Otto Warburg in de jaren 30 heeft ontdekt. Samen met het boek Radicale Remissie, is het verzwegen verhaal over kanker een aanrader voor kankerpatiënten en naastbetrokkenen. In het boek ontdekt u waarom een laag zuurstof niveau cellen kankerachtig maakt en met welk voedingspatroon en voedingssupplementen u dit kan voorkomen of aanpakken.

49.50

Op voorraad

Gratis verzending v.a. €49,-

Voor 17.00 besteld, vandaag verzonden

Webwinkelkeur beoordeling 9,2

Het verzwegen verhaal over kanker, een dik boek met 544 pagina’s, maakt duidelijk dat professor Brian Peskin als een van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen. Het boek is geschreven voor zowel de leek als de professional.

Het verzwegen vehaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is.

Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het – zogenaamd – gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

Ontdek in dit boek:

  • Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.
  • Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.
  • Hoe je een tumor goedaardig houdt.
  • Dat borstkanker is te voorkomen.
  • Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.
  • Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn. Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker.

Recensie(s)

Een geheel nieuw geluid over kanker. De informatie in dit boek is gebaseerd op onderzoeksrapporten van dokter Otto Warburg (1883-1970). Deze biochemicus heeft voor zijn baandoorbrekende resultaten in zijn wetenschappelijk onderzoek naar kanker in 1931 een Nobelprijs gewonnen. Hij heeft aangetoond dat alle vormen van kanker een primaire oorzaak hebben; een tekort aan zuurstof in de cel. Het boek staat vol (voedings-) adviezen om de cellen opnieuw van zuurstof te voorzien en om het lichaam in zijn geheel beter te laten functioneren; kanker is een probleem van het systeem. De auteur heeft de onderzoeken van Warburg nagetrokken, up to date gemaakt en verder ontwikkeld. Een uitgebreid naslagwerk dat ingaat op alle vragen die men kan hebben over deze ziekte. Groot formaat boek met twee kolommen tekst op elke bladzijde. Na elk hoofdstuk is er een lijst met verwijzingen. De vormgeving en schrijfwijze doen wel erg Amerikaans aan. Ongeveer een derde van het boek bestaat uit bijlagen, verklarende woordenlijst en begrippen, gebruikte afkortingen, index.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het verzwegen verhaal over kanker” te beoordelen