CBD olie ervaringen

CBD olie ervaringen
Heeft u CBD olie ervaringen? Wij zijn benieuwd naar uw persoonlijke ervaring of die uit uw omgeving. Dagelijks krijgen we zowel telefonisch als per e-mail veel positieve reacties op de CBD olie. Wij hechten er veel belang aan dat ook uw reactie op deze site wordt geplaatst. Deel uw ervaring, stuur een mail, zodat derden dit kunnen lezen.

Uw ervaring met CBD olie?

Of u nu CBD olie, pasta, capsules of zalf heeft gebruikt, uw ervaringen zijn belangrijk voor andere nieuwe gebruikers om te delen. Anderen lezen graag wat de invloed van deze olie is. Succesverhalen van gebruikers over de bijzondere cannabidiol (CBD) olie horen wij graag, maar u toch ook? De bijzondere eigenschappen van de hennepplant worden hierdoor steeds opnieuw bevestigd.

Op deze pagina kunt u ook de ervaringen van andere gebruikers lezen. Vindt u het leuk als uw reactie hier ook tussen staat? Wij wel! Daarom kunt u hier nu een email sturen over de CBD olie. Welke ongemakken had u? Hoe is uw gezondheid met CBD olie verbetert? Hoe tevreden bent u over het product? Wij en anderen zijn benieuwd naar uw mening en ervaring.

Mijn persoonlijke ervaring als CBD Drogist

Een aantal jaar gelden, tijdens een zware en stressvolle periode ben ik in aanraking gekomen met CBD olie. Ik hoop dat u mij niet kwalijk neemt dat ik deze persoonlijke ervaring met u wil delen vanwege de objectiviteit. Mijn vader was ernstig ziek en voor hem zocht ik een oplossing die hem zou kunnen ondersteunen. Gelukkig leeft hij nog, en zijn we als familie blij dat hij nog steeds van het leven mag genieten, met inmiddels de respectabele leeftijd van 76 jaar, en kunnen we als gezin zeggen dat CBD een enorme bijdrage heeft geleverd naar wederom een gezond leven voor hem.

Tijdens die periode raakte ikzelf opgebrand, zoals ze dat noemen een “burn-out”, en ik dacht “baat het niet, schaadt het niet”. Na het nemen van de eerste CBD druppels voelde in met het uur opknappen. Ik werd rustig en ontspannen en na 5 dagen kon ik weer zonder wakker te worden een volledige nacht doorslapen. Dat was het moment dat ik mezelf realiseerde dat CBD totaal anders, en beter werkt dan de natuurlijk, of homeopathisch slaapmiddel en rustgever die ik gebruikt had tot die tijd. Een aantal jaar verder en de dagelijkse stroom positieve klanten kan ik u zeggen: CBD olie is een zeer fijn en breed inzetbaar product wat u via diverse media vast ook al wel vernomen heeft.

Waarom ervaren gebruikers CBD zo positief?

Het CBD molecuul en alle andere cannabinoïden werken in op een lichaamseigen endocannabinoïden-systeem ECS. Met CBD olie vult u dat systeem aan met dezelfde stoffen die uit hennepplant zijn onttrokken. Hoe wonderlijk is de natuur en, alles wat het ons biedt. Door deze eenvoudige en zeer effectieve aanvulling zullen lichaamsprocessen beter functioneren en positief beïnvloed worden. Heeft u dit als gebruiker ook al ervaren? Deel dan ook uw positieve ervaring.

Deze CBD olie ervaringen zijn al met ons gedeeld:

Bekijk foto’s: Schrale huid voor en na het gebruik van CBD zalf

Mevrouw de Boer, Amsterdam

Eind 2015 ondervond mijn man steeds meer ongemakken en werd daar uiterst verdrietig van. Via het internet hadden we al verschillende artikelen gelezen over de gezondheidsvoordelen van CBD en de Canadese voorvechter Rick Simpson. Door de opstapeling van steeds weer terugkomende ongemakken hebben we contact opgenomen met CBD Drogist. De bijzonder uitgebreide uitleg van Marco en zijn bevlogenheid heeft mijn man doen besluiten te gaan voor een complete cannabinoiden olie kuur. Marco zijn advies was om een combinatie van verschillende oliën in te zetten samen met een specifiek voedingsschema. Binnen enkele weken had mijn man al veel meer energie en ging zijn gezondheid met sprongen vooruit. Zoveel zelfs dat hij al weer naar de jachthaven kon voor het onderhoud aan onze boot. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en staat alles en iedereen versteld mijn man zijn gezonde levenslust en welzijn.

Dhr. van Tilburg, Rotterdam

Jarenlang schaapjes tellen was het. Nacht in, nacht uit tot ik CBD olie ontdekte. Verschillende mensen in mijn omgeving hadden het al ervaren en attendeerde me op dit middel. Nou het lijkt wel Haarlemmer olie. Wat een geschenk zeg! Ik slaap als een os een wordt heerlijk wakker. Sinds dat ik beter slaap vole ik me veel veerkrachtiger. Superfijn voor een gezonde nachtrust.

Toelichting op deze ervaring: Wanneer u CBD olie t.b.v. een betere nachtrust wilt gebruiken dan dient u het juist overdag te gebruiken. Het verminderen van stress overdag draagt bij aan een betere nachtrust. Ons advies is 3 x daags 2 CBD druppels voor de maaltijd, en 1 druppel één uur voor het slapen gaan van de 5% Medihemp CBD olie.

Ralf Bultereys, België

Gebruik nu 3 dagen MediHemp raw 5% 1 druppel per keer 3 x per dag en een uur voor het slapen gaan 2 druppels. Ik ben vaak vermoeid en heb vaak zware benen . Door de CBD kan ik terug genieten. De verschijnselen worden voelbaar minder. Superproduct. Juist voor te slapen werkt het niet goed voor mij. Misschien is 5% een beetje teveel. Niet genoeg ervaring ermee. Maar ik zou het niet meer willen missen. Bedankt!

25 reacties op “CBD olie ervaringen

 1. Angelina zegt:

  Mijn dochtertje van 5 jaar heeft vaak een droge en gevoelige huid in de knepen van haar armen. Het zag vurig rood en het was schilferig. Regelmatig krabde ze aan de plekken waardoor de huid niet kon herstellen. Ik heb diverse zalfjes gebruikt om de huid vettig te houden en glad te krijgen. Ik heb ook hormoonzalven gebruikt, maar dat soort zalven wilde ik liever niet gebruiken. Ik werd geattendeerd op CBD zalf. Ik had daar nog nooit van gehoord, maar ik vond het proberen waard. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat ik er geen spijt van heb, in tegendeel zelfs. Het lijkt erop dat de zalf een verzachtende invloed heeft, want mijn dochtertje krabt niet of nauwelijks meer en daarnaast is de huid weer soepel en zacht zoals het hoort te zijn.

 2. cono zegt:

  Ik had erg veel last van ochtendstijfheid, veel stramheid en ik kon niet lekker lopen.
  Op donderdag ben ik begonnen met drie keer daags drie druppels cpd olie. Al gauw merkte ik al verbetering en een tijdje later kon ik al weer fijn sporten. Het is een wonder!

 3. Gijsberdina zegt:

  Ik valeriaan en L-theanine gebruikt. Met vervelende bijverschijnselen. Cbd olie is echt n wonder middel voor mij. Ben sinds tijden niet zo rustig in mijn geest geweest en zo gecentreerd in mezelf. En dat zonder bijverschijnselen! 🙂

 4. Marcel zegt:

  Ik gebruik CBD olie ongeveer 5 maanden.
  Na ongeveer een maand of twee begon ik te merken dat mijn concentratie is toegenomen. Ook zijn mijn gedachte gedurende de dag beter in balans en kan ik goed prioriteren.
  Ik ben van van nature nogal impulsief in combinatie met een zeer hoog IQ en EQ. De laatste twee weet ik sinds kort. Tijdens mijn retraite van alc. en nicotine zijn deze beide gemeten. De combinatie van hoog iq en eq zijn een prachtige basis voor een continu creatief leven en toch kon ik geen daadkracht tonen. CBD zorgt bij mij voor een heldere geest. Ik ben nog nooit zo productief geweest als de laatste maanden

 5. Cher zegt:

  Door het overlijden van mijn moeder had ik erg veel last van spanning, ik piekerde ontzettend veel, ik kon echt niet helder nadenken,voelde me overal schuldig over, men gaf aan dat ik fijn gevoelig was, ik voelde mij eenzaam en rusteloos, ik kon echt niet meer lachen. Ik had weinig energie.
  Op zaterdag 8 oktober ben ik gestart met CBD-olie 3 keer per dag 2 druppels. Al gauw merkte ik al verbetering, het leek alsof ik van al mijn levenslust terugkreeg. Het is echt een wonder middel!

 6. Silvia den brok zegt:

  Ik gebruikt de CBD olie enkele maanden voor onze hond.
  Hij had veelal stijve spieren en kon niet echt meer genieten van het uitlaten.
  Op het moment dat Wij het gingen gebruiken woog hij 38 kg en was heel zielig.
  Maar nu zijn we 5 maanden verder en gebruikt hij alleen maar Cbd olie.
  En hij is helemaal hersteld.
  Dierenarts vond het “interessant”.
  Maar ik ben heel blij.

 7. cornee zegt:

  Door het gebruik van cbd olie is de rust in me hoofd stukken beter. Voor mij een geweldig middel zonder bijwerkingen. Doordat ik veel problemen heb gehad nog heb… kan ik toch weer grapjes maken.
  En zie alles zonniger in dan voor heen. Wat ben ik hier gelukkig mee dat ik het middel heb leren kennen.

  • Kim zegt:

   Mag ik vragen welk soort van CBD u gebruikt? Druppels of capsules? Hoe lang duurde het voor het begon te werken? Alvast bedankt voor uw reactie!

 8. Anna zegt:

  Ook ik ben zeer tevreden, ben al wat ouder, kort slapen, en ik dacht… ik probeer het. Warempel met resultaat, dus mensen niet twijfelen, gewoon proberen 🙂

 9. Van de Berg zegt:

  Ik gebruik cbd olie bij mijn ontsierende aderen.
  Ik heb ook vaak zware benen, vooral s’nachts.
  Nu na 3 weken gaat het lopen veel beter, heerlijk gewoon.
  Ik zou deze maand geholpen worden aan mijn ontsierende aderen, maar heb het maar geannuleerd.

 10. ADHD _er met gebruiksaanwijzing zegt:

  Ik gebruik CBD 5% als natuurlijke rustgever bij overgangsverschijnselen.
  Jarenlang … geslikt om de onrust in mijn hoofd te onderdrukken.
  Nu geen … meer, gedeeltelijk acceptatie en CBD gebruik.
  Ik kan het iedereen aanbevelen, met name kinderen die deze … krijgen met alle gevolgen van dien.
  Ik begrijp de bezwaren als ouder om uw kind geen cannabis te geven, maar verdiep je eens in …
  Ik geef het zelfs aan mijn hond die … heeft en bijna helemaal kaal was, nu beginnen haar haren weer aan te groeien, echt ongelooflijk. Ik ben bereid hier foto’s van te plaatsen.

 11. Mario zegt:

  Beste,

  Ik heb sinds een aantal dagen CBD olie in huis en begin al resultaat te voelen. Sinds ik een aantal jaren geleden door een verandering van baan in een stressvolle omgeving ben komen te werken is mijn slaapfunctie helemaal in de war. Al 3 jaar wordt ik niet
  echt lekker uitgerust wakker waardoor ik erg bot ben geworden. Het vervelende van dit hele verhaal is dat ik door de buurt een stempel van bekrompen wijsneus heb gekregen en wordt met argusogen bekeken en alleen maar door ik niet goed meer slaap Nu ik CBD olie gebruik heb ik weer fijn geslapen en geen nachtmerrie gehad wat heel fijn.

  Meestal ben ik wel sceptisch over dit soort supplementen en van hennep wil ik al helemaal niets van weten omdat dit in de drugs hoek zit en heb helemaal niets met drugs, maar kan dit iedereen aanbevelen.

 12. Ingrid zegt:

  Ik ben normaal niet iemand die ergens een reactie geeft maar wil dit toch even kwijt.
  Ik heb al vanaf mijn jeugd last van een rusteloze gevoelens, en dan kriebel ik aan mijn hoofd.
  Als ik gestrest ben doe ik dat vaker en dat staat behoorlijk vreemd.
  Daar komt nog bij dat mensen je er op aan spreken en dan ga je je daar weer naar door voelen.
  Maar sinds ik een week of 4 geleden met CBD druppels 5% ben begonnen gaat het zoveel beter!
  Ik voel me zoveel rustiger, kan me beter concentreren en de tic is praktisch verdwenen.
  Ik gun iedereen die er last van heeft zo’n verlossing, ik zeg, probeer het gewoon, baat het niet…….
  Ik neem 3×3 druppels per dag, de laatste vlak voor het slapen en slaap ook stukken beter!

 13. Autimama zegt:

  Ik geef mijn 11 jarige zwaar … zoon 5% medihemp CBD olie. Eerst 3×1 Dr/dag. Bij de eerste toediening merkte ik resultaat binnen het half uur. Hij werd heel rustig. Na enkele uren leek CBD uitgewerkt. Hij kreeg de olie vermengd in zijn soep of ketchup. Na elke inname was het korte termijn effect duidelijk zichtbaar. Naarmate de maanden voorbij gingen dreven we de dosis op tot 3x6dr/ dag. Hij is veel minder in zichzelf gekeerd. Staat veel meer in de wereld om zich heen. Betere focus. Minder frustratie (kan niet praten) en agressie. Aangenamer in de omgang. Ons gezinsleven is een stuk leefbaarder geworden. We blijven zoeken naar de ideale dosis met het optimale effect, maar om het lange termijn effect te zien heb je toch wel enkele maanden nodig. Ik bestel altijd tijdig nieuwe flesjes, want ik wil niet zonder vallen. Ik denk dat we zonder CBD terug door de hel zouden gaan. Ik ben dankbaar dat ik CBD heb ontdekt en ik zeg lekker niks hierover tegen onze … Die staan jammer genoeg niet open voor GEZONDE supplementen zonder bijwerkingen. Zij zweren bij … met zijn gigantische lijst aan … Ik heb … 3 x bij mijn zoon geprobeerd en ben telkens moeten stoppen omdat de … de … van mijn zoon alleen maar verergerden. Nee, geef ons maar CBD. Dat WERKT.

 14. Karen uit België zegt:

  ik herken mezelf in de getuigenis van hierboven; ik ben slim, hoogopgeleid, zeer empathisch, hoogsensitief. Door erfelijke belasting geneigd tot … gevoelens. Ik had last van weinig daadkracht. Via … zijn mijn … getest en werden zowel … als … aangetoond. Sinds een week gebruik ik de druppels en ook het vapen van e-liquid. Door een foutje in de verzending kreeg ik van dit bedrijf ook de thee opgestuurd. Die is heerlijk, proeft wat zoals brandnetel, heel zacht van smaak. Ik merk dat ik meer verbinding kan maken met mijn kind en dat ik in huis veel meer initiatief neem. Ik slaap rustiger maar droom wel erg levendig. Het is niet onprettig en wellicht de verwerking van veel opgebouwde emoties. Mijn conditie lijkt toe te nemen, vandaag voor het eerst terug gaan joggen. Ik leef verder erg bewust, ik rook niet, ik drink nooit, ik at al veel groenten en fruit, maar ik kon moeilijk genieten van het leven. Dat lijkt allemaal terug te komen. Zelfs mijn moeder merkte dat ik meer ontspannen was. Ik heb het haar niet verteld hoe dat kwam, het taboe op CBD in Belgie is onterecht maar wel aanwezig. Mijn opgeblazen gevoel in mijn buik wordt ook minder (ik at al glutenvrij maar dat was niet afdoende). Kortom: heel positief! Ik nam zoveel supplementen die ook erg opliepen in de kosten. Dit geeft me het gevoel dat ik die mooi mag laten staan. Ik ben hoopvol dat CBD voor mij het antwoord is.

 15. Thea zegt:

  Mijn man had een zeer rode en gevoelige huid en besloot na veel informatie te starten met CBD. Na 2 dagen was al zichtbare verbetering en na 2 maanden compleet verdwenen!

  Een echte aanrader!

 16. Willy Vandervorst zegt:

  Ik zal het kort houden, denkelijk wordt het dan toch lang genoeg. Overgewicht, vermoeide spieren, stress eerst van de job en nu pas op pensioen, mantelzorg voor mijn vrouw. Enfin, ik stond er zeer sceptisch tegenover, nooit wiet gerookt, wel tabak en ik rook nog steeds. Een maand geleden toch maar die RAW CBD olie besteld, de druppels tel ik niet echt, zo een stuk of 4 voor ik slapen ga en ik betrap er mezelf op dat ik goed slaap, soepeler wordt, goed gehumeurd ben, positiever in het hoofd etc. Ik heb nu pas mijn 2 de flesje besteld. Voila, ik zou zeggen just do it.

 17. Ana zegt:

  Ook mijn ervaring is echt goed. Had ik niet verwacht en misschien ziet tussen mijn oren. Aanleg voor diep verdriet, al als kind. De laaste 2 weken ik had echt geen kracht, slecht concentratie die ik al jaren heb enzo… Tot 3 dagen geleden, ik heb cbd capsules gekocht. Best vreemd, vind ik maar ik heb een genomen en binnen 10 min was ik anders. Eerlijk ik weet echt niet als zo snel kan werken. Vandaag heb ik een lange dag gemaakt, naar een winkel, in een park lopen, op bezoek bij iemand. Dat heb ik al lang niet kunnen doen. Ik hoop dat aan de CBD te danken heb. Ik hoop van wel. Is de moeite waard te proberen

 18. Anoniem zegt:

  Sinds 3 dagen geleden begonnen met CBD olie. Ik had depressieve gevoelens en angsten. Ik voel me super gelukkig en heb tot hier toe geen last meer gehad van angsten. De dokter had me anti depressiva voorgeschreven gelukkig heb ik cbd olie leren kennen. Wat en wondermiddel!

 19. S. zegt:

  Kan iemand mij hierover wat info bezorgen?
  Ik heb enorm veel last van mijn spieren en gewrichten. Ook ontzettend veel last van aanhoudende hoofdpijn-aanvallen en slapeloosheid.

  Grtjs S.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.cbddrogist.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 4313 reviews.