Schrale huid behandelen met natuurlijke CBD zalf

Schrale huid behandelen (wij mogen de normale term helaas niet gebruiken) met natuurlijke CBD zalf? Bekijk hier het resultaat van een weekje gebruik van CBD zalf. Wat een verschil!

Klantreactie moeder:

Mijn dochtertje van 5 jaar had veel last van een schrale huid in de knepen van haar armen. Het zag vurig rood en het was schilferig. Regelmatig krabde ze aan de plekken waardoor de huid niet kon herstellen. Ik heb diverse zalfjes gebruikt om de huid vettig te houden en rustig te krijgen. Ik heb allerlei ***zalven gebruikt, maar dat soort zalven wilde ik liever niet gebruiken. Ik werd geattendeerd op CBD zalf. Ik had daar nog nooit van gehoord, maar ik vond het proberen waard. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat ik er geen spijt van heb, in tegendeel zelfs. Het lijkt erop dat de zalf een jeukstillende werking heeft, want mijn dochtertje krabt niet of nauwelijks meer en daarnaast is de huid weer soepel en zacht zoals het hoort te zijn. (bekijk hier meer CBD ervaringen)

[one-half-first]

Schrale huid voor de behandeling met CBD zalf

Eczeem voor CBD zalf
[/one-half-first][one-half]

Schrale huid nadat deze behandeld is met CBD zalf

Eczeem na gebruik CBD zalf
[/one-half]

CBD zalf kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.cbddrogist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 4301 reviews.